Controleer nu uw Whk-premie!

Meld u aan voor de PremieCheck

Stuur ons uw beschikking gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas via deze veilige upload-linkWij controleren snel of het zinvol is om een verzoek tot herziening in te dienen. 

Heeft u de beschikking nog niet ontvangen? Geen nood, u kunt zich toch direct aanmelden dan zorgen wij voor een tijdig bericht aan de Belastingdienst en vragen we de benodigde stukken direct bij de Belastingdienst op.

Wij ontzorgen u volledig en voeren alles uit: van analyse tot een inhoudelijk bezwaar. Verlagen van de premies levert u al snel tienduizenden euro’s op!

Onjuiste berekeningen van de werkhervattingskaspremies komen nog te vaak voor. Wij controleren snel of u te veel betaalt op basis van no cure, no pay. 

Controle Whk-premie: betaalt u te veel?

Uit eerdere controles blijkt dat zowel Belastingdienst als UWV fouten maken bij de berekeningen van premies. Zo bleek in een recente rechtszaak dat onterecht Ziektewet en WGA-uitkeringen aan werkgevers zijn doorbelast. Human Capital Scan toetst snel alle uitkeringen en zorgt voor een verlaging van uw premie.

Wat kost het u (niet)?

Human Capital Scan werkt op basis van betaling uitsluitend bij opbrengst: no cure, no pay! U betaalt alleen bij concrete resultaten.

Bezwaar of verzoek

De wettelijke bezwaartermijn is 6 weken. In de praktijk betekent dit bezwaar indienen mogelijk is tussen december en half januari. Maar ook na deze periode kunnen wij een verzoek indienen.

Whk-beschikking controle: klopt uw premie?

Benieuwd of u de juiste premie betaalt? Mail uw beschikking naar premiecheck@hcscan.nl
Onze specialisten zitten klaar. Goed om te weten: wij werken op basis van no cure, no pay.

Meer weten?

Neem contact op met:
Samira Mouhoul
samira.mouhoul@hcscan.nl
(06) 83940929